2008-11-25 12:15:32• hírek • Szatmar.ro

A tizenharmadik is összejöhet

Münchenben kerülheti el a Steaua csapata a tizenharmadik nyeretlen mérkőzést.

Minden hivatalos versenysorozatot figyelembe véve ugyanis immár 12 mérkőzés óta képtelen nyerni a Steaua. És a papírforma szerint ez a sorozat nem Münchenben fog megszakadni. Persze a papírforma nem mindig igazodik be és ebben bízhatnak a románok kedd este. Szinte csak ebben.

Ugyanis a németek immár 11 mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget és a bajnokságban is felkapaszkodtak, egy gyengébb szezonkezdet után, a harmadik helyre, három ponttal a listavezető Hoffenheim mögé. A bajoroknak egy pont is elég ahhoz, hogy biztosan továbbjussanak, ezért elképzelhető, hogy néhány rutinosabb játékosukat, mint a kisebb sérüléssel bajlódó Demichelist, illetve Oddót és Ze Robertót pihentetni fogják. Ám a hol olyan cserék vannak, mint van Buyten, Lell vagy Borowski, ott nyugton bízhatnak a csoportelsőséghez szükséges győzelemben is.

Ezzel a szemben a Steaua biztosan nem számíthat az emberemlékezet óta sérült Emeghara mellett Ogararu, Neaga és Toja szolgálataira sem, kérdéses továbbá Arthuro, Kapetanosz és Plesan játéka.

A Bundesligát jól ismerő, hosszú éveken ott szereplő (Köln, Wolfsburg) Dorinel Munteanu még nem ízlelhette meg a siker ízét a Steaua kispadján, márpedig ha nem szerzi meg a csoport harmadik helyét, akkor a romániai sajtó szerint szedheti a sátorfáját.

Amúgy a Steaua még soha nem nyert Németországban (két döntetlen, négy vereség), ám ami ennél meglepőbb, a Bayern még soha nem győzött román csapat ellen odahaza, mindössze döntetlent ért el.

Amennyiben a csoport másik találkozóján az eddig nyeretlen, de három pontot összeszedő Fiorentina legyőzi a nyolc ponttal és veretlenül álló Lyont, akkor a Steaua számára a harmadik hely is elúszik, ha vereséget szenved Münchenben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: